Riool ontstopping

Riool ontstopping of ontstopping van gootsteen, badkamer of regenwater afvoer.

Riool ontstopping is een specialiteit van Riooltechniek Tholen.

Verstopt riool
Verstopte afvoer
Reparatie van afvoer en riolering
Camerainspectie van het riool
Aanleg van nieuwe riolering en afvoer
Opsporing van riolering en afvoer

Ons werkgebied beslaat West Brabant en Zeeland en Zuid Holland, maar ook klanten buiten dit gebied zullen wij proberen te helpen.

Met onze milieu vriendelijke riool hogedruk machines, kunnen wij de ergste verstoppingen de baas. Met 150 bar hogedruk en 50 liter water per minuut, zijn de meeste verstoppingen geen probleem. Wij beschikken over verschillende koppen voor op de hogedruk slang zoals diverse frees- zaag- en spuitkoppen. Voor elke verstopping hebben wij wel een oplossing!

Onze riool-hogedrukreiniger beschikt over een eigen watertank van 450 liter, zodat wij ook op plekken kunnen komen waar geen water beschikbaar is.

Als wij de verstopping opgelost hebben, is het aan te bevelen om daarna een camera inspectie van het riool te laten doen, om zeker te maken wat de oorzaak van de verstopping was, en ergere problemen voor de toekomst te voorkomen.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Aangesloten bij Rioolservice Nederland, dus een betrouwbaar rioolontstoppingsbedrijf.

Comments are closed.