Camera inspectie riolering

Camera inspectie van uw riolering, uitgevoerd met de modernste apparatuur.

Wij inspecteren het riool of afvoer om eventuele rioolproblemen te signaleren met behulp van een camera. Een camera inspectie van het riool is altijd verstandig om uit te voeren. Hiermee wordt namelijk een goed beeld gegeven betreft de conditie van de riolering of afvoer, zodat u weet waar u aan toe bent.

Door met een kleurencamera , een rioolinspectie uit te voeren, kunnen wij bijna alle rioolproblemen ,welke zich in deĀ rioolbuis voordoen, perfect zien. Wat wij boven de grond niet kunnen ontdekken, toont de rioolcamera ons zuivere beelden van het inwendige van de riolering. Zo zal een breuk of een losse verbinding duidelijk te zien zijn. Deze beelden kunnen wij ook op een USB stick zetten, voor eventuele claims bij gemeentes of vorige huiseigenaren( verborgen gebreken). Ook tonen deze camerabeelden ons, of er gebreken in de riolering aanwezig zijn, i.v.m. ontstoppingsgarantie.

Aangezien rioolonderhoud, bij veel huiseigenaren geen prioriteit heeft, adviseren wij ook, voor de aankoop van een bestaande woning, een camerainspectie van het riool te laten uitvoeren. Dit om, na de aankoop, niet voor verassingen komen te staan , betreft kapotte riolering of rioolverstopping.

Verder kunnen wij U helpen, bij het achterhalen van rioolstank. Riool stank ontstaat als de rioolbuis een lekkage vertoont. Deze lekkage kunnen wij opsporen door een rook onderzoek. Deze rook inspectie is noodzakelijk om scheurtjes of breuken te kunnen ontdekken, welke met het blote oog, niet te zien zijn. Door rook onder druk in de riolering te blazen, kunnen wij ontdekken waar de riolering kapot is.

Om het voor de klant en ons makkelijk te houden, vragen wij om na afloop van de werkzaamheden de verschuldigde bedragen, te pinnen op ons mobiel pinapparaat, of contant te voldoen.

Doordat wij zijn aangesloten bij Rioolservice Nederland, voeren wij veel inspecties uit voor: Gemeentes, instellingen, Vve’s en grote bouwbedrijven.

Comments are closed.